All you can eat Bergen op Zoom

  • 7 dagen per week open
  • Afhalen mogelijk

Er zijn verschillende redenen waarom u naar ons Griekse all you can eat restaurant in Bergen op Zoom moet komen. Ons authentieke Griekse Restaurant Athene vindt u midden in het centrum van Bergen op Zoom. Loop gerust binnen om de echte Griekse ambiance te ervaren! Van maandag tot donderdag bent u van harte welkom voor onze heerlijke tapasgerechten. De andere dagen bieden wij onze normale menukaart aan.

Kom naar Grieks restaurant Athene voor de beste all you can eat van Bergen op Zoom!

Bij Grieks Restaurant Athene vinden we het belangrijk u een unieke smaakbeleving te geven. Zo maakt u nog eens kennis met de echte Griekse keuken. Dit komt terug in de producten die we gebruiken en de manier waarop we onze tapas gerechten maken. Alle tapas producten van de all you can eat in Bergen op Zoom zijn vers bereid en worden geïmporteerd uit Griekenland. U kunt kiezen uit de heerlijke tapas gerechten zoals:

  • Varkenshaas in champignonsaus
  • Gepelde garnalen met overbakken kruidenboter en kaas
  • Kipfilet met chilisaus
  • Gebakken mosselen
  • Gefrituurde Griekse kaasballetjes
     

Geef een avond all you can eat bij ons restaurant in Bergen op Zoom cadeau

Bent u nog op zoek naar een origineel cadeau voor uw geliefde, familie of uw vrienden? Stop dan met zoeken en geef onze ‘Restaurant Athene Dinercheque’ cadeau. Dit werkt als volgt, u geeft het bedrag aan voor de dinercheque. Vervolgens zorgen wij met onze Griekse gastvrijheid en ambiance dat u een fantastische avond beleefd.

Laat het u smaken bij Grieks Restaurant Athene

Wij ontvangen u graag in ons restaurant aan de Fortuinstraat 18 in Bergen op Zoom. Om u een goed beeld te geven van ons prachtige restaurant, kunt u ons fotoboek bekijken. U kunt ons menu ook bekijken. Bel ons gerust om te reserveren naar 0164 26 66 04