Tapas Bergen op Zoom

  • 7 dagen per week open
  • Afhalen mogelijk

Voor de beste tapas komt u naar ons Griekse restaurant in Bergen op Zoom. Bij Grieks Restaurant Athene staan wij van maandag tot donderdag voor u klaar met heerlijke tapas gerechten die u onbeperkt kunt bestellen. Op de andere dagen bieden wij ons normale menu aan. Sinds 1987 vindt u ons authentieke restaurant midden in het centrum van Bergen op Zoom. Ons restaurant is een van de beste Griekse tapas restaurants van Bergen op Zoom!

De beste Griekse tapas vind u in ons restaurant in Bergen op Zoom

Kom samen met uw vrienden of familie genieten van onze overheerlijk gerechten. In de Griekse keuken is alles vers. Dit komt ook sterk terug in de manier waarop wij onze gerechten in ons Griekse tapas restaurant Athene in Bergen op Zoom bereiden. Dit doen wij met uit Griekenland geïmporteerde producten. Een voorbeeld van de tapas op ons menu zijn:

  • Varkenshaas in champignonsaus
  • Gepelde garnalen met overbakken kruidenboter en kaas
  • Kipfilet met chilisaus
  • Gebakken mosselen
  • Gefrituurde Griekse kaasballetjes

Door onze passie voor de Griekse producten is ons restaurant een van de beste Griekse tapas restaurants in Bergen op Zoom.
 

Geniet van de Griekse gastvrijheid

Laat u verwennen en onderdompelen in de fijne ambiance van ons restaurant. Bij ons tapas restaurant in Bergen op Zoom draait het niet alleen om het heerlijke menu, maar ook om de gehele Griekse beleving. Wij werken al meer dan 30 jaar hard om het u als gast volledig naar uw zin te maken. Dit doen wij met veel passie en genot door u kennis te laten maken met de Griekse gastvrijheid. Wacht dus niet en kom langs bij Grieks Restaurant Athene, een van de beste Griekse tapas restaurants in Bergen op Zoom!

Wij ontvangen u graag in ons authentieke restaurant!

Geniet van heerlijke gerechten en jarenlange passie in ons restaurant. Wij zijn iedere dag van de week voor u geopend, maar als u zeker wilt zijn van een tafeltje is reserveren slim. Dit doet u door te bellen naar 0164 26 66 04. Waar wacht u nog op? Reserveer direct en kom genieten in een van de beste restaurants van Bergen op Zoom!