Uit eten Bergen op Zoom

  • 7 dagen per week open
  • Afhalen mogelijk

Ga uit eten bij Grieks Restaurant Athene in Bergen op Zoom en geniet van heerlijke gerechten! In ons authentieke restaurant verwelkomen wij u met de welbekende Griekse gastvrijheid. Kom langs bij het lekkerste Griekse restaurant van Noord-Brabant!

Kom uit eten bij Grieks Restaurant Athene in Bergen op Zoom!

Al sinds 1987 vindt u ons midden in het prachtige centrum van Bergen op Zoom. Dit maakt Grieks Restaurant Athene een van de eerste in Noord-Brabant! Onze passie, die wij door al die jaren ervaring hebben ontwikkeld, proeft u in het verfijnde menu. Deze bestaat uit verschillende specialiteiten van de grill, visgerechten uit de oven en heerlijke pan gerechten. Dus bent u op zoek naar een Grieks restaurant in Noord-Brabant? Kom uit eten in ons restaurant in Bergen op Zoom!
 

Laat u verrassen door een authentieke Griekse ervaring

Grieks Restaurant Athene in Noord-Brabant heeft een uitgebreid assortiment aan gerechten. Alles wordt vers bereid met producten direct afkomstig uit Griekenland. Naast het gebruik van kwaliteitsproducten, zijn er nog een aantal andere zaken die Grieks restaurant Athene onderscheidt van de rest:

  • We beschikken over eigen specials
  • Bij ons komt u voor de volledige Griekse beleving
  • Veelzijdig menu
  • We zijn gepassioneerd over gastronomie

Bekijk ons fotoboek voor een mooie sfeerimpressie!

Reserveer direct een tafel in ons restaurant

Gaat u graag uit eten in een heerlijk Grieks restaurant in Bergen op Zoom, Noord-Brabant? Kom genieten bij Grieks Restaurant Athene en wij garanderen u dat u naar buiten loopt met een glimlach op uw gezicht én een goed gevulde maag! Om zeker te zijn van een plekje, adviseren wij u om te reserveren via 0164 26 66 04. Wij kijken uit naar uw bezoek en voor nu alvast: “Kali oreksi” (eet smakelijk).