Uit eten Hoogerheide

  • 7 dagen per week open
  • Afhalen mogelijk

Ga heerlijk uit eten bij Grieks Restaurant Athene in de buurt van Hoogerheide. U treft in ons restaurant in Bergen op Zoom een uitgebreid en heerlijk assortiment aan. Wij gebruiken enkel verse en uit Griekenland geïmporteerde producten. Kom langs en proef de goddelijke smaak van onze gerechten!

Uit eten in de buurt van Hoogerheide was nog nooit zo speciaal

Bij Grieks Restaurant Athene staan gastvrijheid en goede service centraal. Dit houdt in dat wij er alles aan doen om uw avond bij ons onvergetelijk te maken. Een aantal voordelen om bij ons te komen eten zijn:

  • Een uitgebreid menu
  • Griekse passie voor gastronomie
  • Authentiek restaurant
  • Volledige Griekse beleving

Bent u op zoek naar een heerlijk Grieks restaurant in de buurt van Hoogerheide om uit eten te gaan? Kom bij ons de Griekse ambiance meemaken.

Kies voor Grieks Restaurant Athene in Bergen op Zoom!

Het feit dat onze producten vers en direct uit Griekenland komen, proeft u terug in onze gerechten. Dit zijn bijvoorbeeld onze vleesspecialiteiten van de grill, visgerechten uit de oven of heerlijke pan gerechten. In de buurt van Hoogerheide kunt u nergens zo lekker eten als bij Grieks Restaurant Athene! Naast de bekende Griekse gerechten voorzien wij u ook graag van onze eigen specials als lamshaasjes met kruidenboter, varkenshaas met sherry saus uit de oven, gyros, gesneden vlees van het spit, garnalen afgeblust met witte wijn en kabeljauwfilet met vissaus.

Kom langs en laat u verrassen

Bij Grieks Restaurant Athene gaat u heerlijk uit eten nabij Hoogerheide. Loop gerust binnen in ons restaurant aan de Fortuinstraat 18 in Bergen op Zoom, in de buurt van Hoogerheide. Wij zijn zeven dagen per week voor u geopend. Zeker zijn van een tafeltje? Reserveer direct via 0164 26 66 04.